Aansprakelijkheid

Praktijk voor Bioresonantie Kortebein-Klaver beoefend bioresonantietherapie binnen de complementaire en alternatieve geneeswijzen. Wij zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen Register beroepsbeoefenaars complementaire zorg (RBCZ) en Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG). Het is onze plicht u de beste mogelijk en kwalitatieve zorg te bieden binnen het vakgebied bioresonantie. Als wij u onder behandeling nemen dan informeren wij u nadrukkelijk over het alternatieve karakter van de therapie.

Noodzakelijke reguliere zorg

Onze praktijk en therapie zijn geen vervanging van zorg vanuit een huisartsenpraktijk, ziekenhuis, specialistische zorg, apotheek en medicatie. Bij een vermoeden dat uw klacht beter door een medisch specialist in de reguliere zorg kan worden behandeld, verwijzen wij u te allen tijden naar uw huisarts. Wij kunnen en mogen u niet onder behandeling nemen als u eventuele noodzakelijke medische zorg weigert. Bel voor een levensbedreigende spoedsituatie altijd 112.

Inhoud website

De informatie op onze website vervangt op geen enkele manier informatie vanuit reguliere zorginstellingen en specialisten. Neem bij twijfel altijd eerst contact op met uw huisarts.

Er bestaat altijd de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd is, of niet meer juist is. Aan de teksten op deze website kunnen zodoende geen rechten worden ontleend. Vermoed u dat ergens informatie foutief of onjuist vermeld is, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.