Specialisme

Allergiepreventie

 Je kan bij Kortebein-Klaver terecht voor uiteenlopende allergieën zoals hooikoorts, kattenallergie en huisstofmijtallergie. Maar ook contactallergieën, zoals voor acrylaten. Met hulp van de Bicom® krijg ik snel inzicht in verstoringen van het immuunsysteem. Daarna laat ik zien waar jouw lichaam te heftig op reageert en waar jouw lichaam goed op reageert. Dat levert vaak al veel duidelijkheid en rust op.  

Dankzij mijn holistische aanpak help ik jou vervolgens bij het oplossen en voorkomen van allergische reacties. We bouwen weer tolerantie op door het immuunsysteem gericht te trainen. Dit doe ik al jaren met succes. 

 Hoe ontstaat een allergie?

Ons immuunsysteem verdedigt ons lichaam tegen vervelende stoffen en micro-indringers uit de omgeving. Daar sta je vaak niet bij stil, totdat je een allergie ontwikkeld. Dan reageert het immuunsysteem te heftig op iets uit de omgeving. Daardoor krijg je vaak last van zichtbare klachten, maar ook onzichtbare klachten. Denk aan uitslag (eczeem), nies- en hoestbuien, tintelingen en/of vermoeidheid.

Volgens de WAO (World Allergy Organisation) heeft in 2025 bijna 50% van de Europeanen een vorm van allergie. Deze enorme hoeveelheid wijten zij aan de invloeden van onze moderne levensstijl. Een daarvan is luchtvervuiling. De steeds hogere concentraties vervuiling in de lucht lokt overgevoeligheid uit van ons immuunsysteem. Daardoor zien we steeds meer gevallen van astma, KNO-klachten (vooral bij kinderen) en sinusitis. Ook stress beïnvloedt het immuunsysteem. Als ons lichaam (te lang) onder druk staat van stress dan gaat ons immuunsysteem hard aan het werk om ons te beschermen. Daardoor raakt vaak volledig uit balans.

Deze invloeden dragen bij aan het ontwikkelen van een allergie, een bestaande allergie terug laten komen of een allergie zelfs heviger maken. Ik zie bijvoorbeeld steeds vaker patiënten die last krijgen van hooikoorts, ook op latere leeftijd. Of patiënten die dachten er allang overheen te zijn gegroeid. Gelukkig kan het immuunsysteem met wat hulp weer grotendeels herstellen.

Pijnbestrijding

Chronische pijn maakt elke dag weer een enorme uitdaging. Dat zet je lichaam en geest constant onder druk. Vaak wordt je ook niet begrepen door je omgeving. Daardoor zie je op tegen alle beslommeringen. Of je blijft strijden om de pijn maar even te vergeten. Hierdoor ligt stress, angst of zelfs een depressie op de loer. Om dat te voorkomen kan een holistische benadering je meer inzicht geven in jouw klachten. Dat doe ik door met de Bicom te zoeken naar afwijkingen in jouw organen. Met die resultaten stel ik een plan op om jouw lichaam zo snel mogelijk weer in balans te krijgen. Veel patiënten ervaren binnen enkele weken al verlichting van pijnklachten.

Aandoeningen waarmee ik kan helpen zijn:

  • Carpaaltunnelsyndroom
  • Migraine en spanningshoofdpijn
  • Prikkelbaar darmsyndroom
  • Reumatische aandoeningen
  • Tennisarm

PMS en overgangsklachten

Hormoonschommelingen kunnen veel klachten geven. Stemmingswisselingen, opvliegers, gejaagdheid en een afgevlakt gevoelsleven. Maar ook hoofdpijn, buikpijn, darmklachten en rare tintelingen. Ook hierin speelt voeding een belangrijke rol in het verminderen en voorkomen van de klachten. Voeding wat niet bij jou en jouw lichaam past kan de hormoonhuishouding flink verstoren. Ik ga met jou op zoek naar antwoorden om deze klachten aan te pakken. Veel vrouwen hebben de weg naar mijn praktijk ondertussen gevonden en zijn gebaat bij de therapie.

Afvallen

Lukt het maar niet om af te vallen? Of blijf je maar aankomen terwijl je gezond eet? Mogelijk ligt het aan bepaalde voeding die je lichaam afstoot. En dat saboteert jouw wens om af te vallen of op gewicht te blijven. Bioresonantietherapie richt zich op het verminderen van die sabotage. Daarvoor gebruik ik de Bicom, mijn kennis uit de de voedingskunde en ervaring om jou te helpen. Zoals welke voeding je absoluut moet vermijden, maar ook welke voeding jou echt gaat helpen. We pakken het probleem bij de kern aan, zodat jij veilig en misschien zelfs snel kan afvallen.

NIeuwsgierig geworden? Bekijk dan het filmpje over Stephanie uit Elst. Zij was een patiënte in 2016 en mede dankzij de behandeling is zij maar liefst 30 kilo kwijtgeraakt. Daar kwam zelfs Linda.TV voor langs.

Afvallen met Bioresonantietherapie Linda TV 2016