Specialisme

Allergiepreventie

Ons immuunsysteem verdedigt ons lichaam. Het beschermt tegen vervelende stoffen en indringers uit de omgeving. Bij een allergie reageert het immuunsysteem te heftig. Daardoor kan je last krijgen van moeheid, uitslag (eczeem), tintelingen, niezen of hoesten. Volgens de WAO (World Allergy Organisation) heeft in 2025 bijna 50% van de Europeanen een vorm van allergie. Dat wijten zij vooral aan onze moderne levensstijl. Een belangrijke factor is de hoeveelheid vervuiling in de lucht. Dat lokt overgevoeligheid uit van het immuunsysteem. Daardoor zien we ook steeds meer gevallen van astma, KNO-klachten (vooral bij kinderen) en sinusitis. Een andere factor is stress. Het immuunsysteem raakt compleet van slag als het  te lang onder druk staat door stress.

Deze factoren dragen bij aan het ontwikkelen van een allergie, een bestaande allergie terug laten komen of zelfs heviger maken. Regelmatig krijg ik patiënten die op latere leeftijd hooikoorts kregen. Of patiënten die dachten er allang overheen te zijn gegroeid. Dit valt vaak terug te herleiden naar de extreme invloeden vanuit de omgeving. Met wat hulp kan het immuunsysteem weer grotendeels herstellen.

Al jaren verlicht en verhelp ik met succes allergieën bij patiënten in mijn praktijk. Met een holistische aanpak help ik bij het oplossen en voorkomen van allergische reacties. Ook bouwen we weer een tolerantie op door het immuunsysteem gericht te trainen. 

Dankzij de Bicom® krijg ik snel inzicht in verstoringen in jouw immuunsysteem. Daarna laat ik zien waar jouw lichaam heftig op reageert. Maar ook waar het goed op reageert. Dat levert al snel veel rust en duidelijkheid op.

Je kan bij Kortebein-Klaver terecht voor veel allergieën. Bijvoorbeeld hooikoorts, kattenallergie en huisstofmijtallergie. Maar ook contactallergieën, zoals voor acrylaten.  

Pijnbestrijding

Chronische pijn maakt elke dag weer een enorme uitdaging. Dat zet je lichaam en geest constant onder druk. Vaak wordt je ook niet begrepen door je omgeving. Daardoor zie je op tegen alle beslommeringen. Of je blijft strijden om de pijn maar even te vergeten. Hierdoor ligt stress, angst of zelfs een depressie op de loer. Om dat te voorkomen kan een holistische benadering je meer inzicht geven in jouw klachten. Dat doe ik door met de Bicom te zoeken naar afwijkingen in jouw organen. Met die resultaten stel ik een plan op om jouw lichaam zo snel mogelijk weer in balans te krijgen. Veel patiënten ervaren binnen enkele weken al verlichting van pijnklachten.

Aandoeningen waarmee ik kan helpen zijn:

  • Carpaaltunnelsyndroom
  • Migraine en spanningshoofdpijn
  • Prikkelbaar darmsyndroom
  • Reumatische aandoeningen
  • Tennisarm

PMS en overgangsklachten

Hormoonschommelingen kunnen veel klachten geven. Stemmingswisselingen, opvliegers, gejaagdheid en een afgevlakt gevoelsleven. Maar ook hoofdpijn, buikpijn, darmklachten en rare tintelingen. Ook hierin speelt voeding een belangrijke rol in het verminderen en voorkomen van de klachten. Voeding wat niet bij jou en jouw lichaam past kan de hormoonhuishouding flink verstoren. Ik ga met jou op zoek naar antwoorden om deze klachten aan te pakken. Veel vrouwen hebben de weg naar mijn praktijk ondertussen gevonden en zijn gebaat bij de therapie.

Afvallen

Lukt het maar niet om af te vallen? Of blijf je maar aankomen terwijl je gezond eet? Mogelijk ligt het aan bepaalde voeding die je lichaam afstoot. En dat saboteert jouw wens om af te vallen of op gewicht te blijven. Bioresonantietherapie richt zich op het verminderen van die sabotage. Daarvoor gebruik ik de Bicom, mijn kennis uit de de voedingskunde en ervaring om jou te helpen. Zoals welke voeding je absoluut moet vermijden, maar ook welke voeding jou echt gaat helpen. We pakken het probleem bij de kern aan, zodat jij veilig en misschien zelfs snel kan afvallen.

NIeuwsgierig geworden? Bekijk dan het filmpje over Stephanie uit Elst. Zij was een patiënte in 2016 en mede dankzij de behandeling is zij maar liefst 30 kilo kwijtgeraakt. Daar kwam zelfs Linda.TV voor langs.

Afvallen met Bioresonantietherapie Linda TV 2016